Pulsar termalni monokulari

AXION


Avantura u svetu tame

Dizajnirana da se savršeno uklapa u jednu ruku ili u džep standardne veličine, AXION obezbeđuje udobno držanje i rukovanje, kao i lako nošenje. Kompaktan dizajn takođe čini AXION savršenim termalnim monokularom za izviđanje i uočavanje.


Mali džepni format

Dizajniran da se savršeno uklapa u jednu ruku ili džep standardne veličine, AXION osigurava udoban položaj za rukovanje i lako nošenje. Kompaktna veličina termalne kamere čini ga optimalnom prenosnom jedinicom za osmatranje i uočavanje.


Kompaktna veličina, jednostavne kontrole i ergonomski dizajn osiguravaju najviši nivo udobnosti i upotrebljivosti

 


Daleka detekcija

Snažni objektiv u kombinaciji sa profesionalnim termičkim senzorom od 12µm pruža izuzetne mogućnosti detekcije. Visoki objekat od 1,8m može se detektovati na udaljenosti od 1700 m u potpunom mraku.


12µm Termalni Senzor

Novi termalni senzor sa 12 µm piksela pomaže da se postigne veća optička uvećanja i udaljenost posmatranja i istovremeno pomaže da se napravi kompaktnija.


Čvrsto kućište od magnezijumske legure


Telo uređaja napravljeno od lagane magnezijumske legure koja osigurava visoku strukturnu čvrstoću i robusnost uz zadržavanje male težine i ergonomije.


Snimanje video zapisa i fotografija

Ugrađeni video rikorder je velika prednost kada se radi o snimanju ili fotografisanju termalne slike. Jedan pritisak na dugme REC snima snimke koje se mogu lako deliti sa kolegama, prijateljima i porodicom. Unutrašnja memorija od 16 GB služi za besprekorno skladištenje više sati videa ili hiljade fotografija.


Podržava Stream Vision aplikaciju

Koristeći Wi-Fi i Stream Vision aplikaciju, povežite Axion sa pametnim telefonom ili tabletom za upotrebu kao drugi ekran ili daljinski upravljač. Takođe služi za prenos snimljenih datoteka, podešavanje postavki, nadogradnju firmvera.


B-Pack Mini sistem napajanja

Minijaturni elementi velike snage koji se koriste u Axion modelima obezbeđuju dovoljno vremena za rad i mogu se brzo zameniti. B-Pack mini baterije se mogu brzo napuniti sa standardnim punjačemili preko USB-a.

VIŠE FUNKCIJA


Visoko optičko uvećanje

Axion nudi najveće uvećanje u klasi kompaktnih termalnih kamera. Značajno optičko uvećanje se može povećati pomoću digitalnog zuma kako bi se obezbedila najbolja identifikacija posmatranih objekata.IPX7 Vodootpornost

IPX7 je vodootporna zaštita od obilnih kiša, snega ili drugih padavina. Axion je dizajniran da radi besprekorno, čak i nakon uranjanja u vodu do 30 metara.


 


Instant Start-up

Zahvaljujući novoj revolucionarnoj elektroničkoj jedinici može se pokrenuti gotovo trenutačno. Brzo pokretanje pomaže u uštedi energije i time produžava vreme rada. Jedinica se može držati u džepu i zatim brzo aktivirati kada dođe pravo vreme.Slika-u-slici

Nakon aktivacije funkcija Picture in Picture prikazuje drugu malu sliku sa uvećanjem u gornjem delu ekrana. Mala slika pomaže pri zumiranju cilja dok zadržava ostatak vidljivog vidnog polja.HD AMOLED mikro ekran

Visok kontrast AMOLED mikro ekrana u HD rezoluciji nudi oštru sliku i žive boje. Ekran obezbeđuje odličan kvalitet slike i besprekorne performanse čak i pri niskim temperaturama. Ključni modeli dolaze sa LCOS mikro ekranom.Lagan

Mala težina postaje važna kada svaki komad opreme dodaje ukupnom opterećenju koje se morate nositi sa sobom. Axion teži oko 300 grama, ne više od regularne jedinice daljinomera, ali nudi daleko značajnije mogućnosti.


Foto galerija

Dostupni modeli