Pulsar termalni nišani

TRAIL LRF


Sa ugrađenim laserskim daljinomerom!

Izgrađen na dokazanoj Pulsar termalnoj platformi, Trail LRF je dizajniran da pruži više


Integrisani laserski daljinomer

Precizno pucanje počinje sa poznavanjem udaljenosti do cilja. Trail LRF ima integrisani laserski daljinomer koji može precizno da uhvati i prikaže ciljne udaljenosti, unutar ± 1m, do 1000 metara. Laserski daljinomer može vršiti merenja na dva načina: jednokratno merenje i skeniranje. Režim skeniranja dozvoljava strelcu da se brzo prilagodi promenama udaljenosti za bolju poziciju.


Visoka rezolucija

Visoka rezolucija 640×480 piksela (XP modeli) osigurava otkrivanje i najmanjih razlika u temperaturi, a najmanji detalji važnih atributa objekta, grana, lišća, ekstremiteta tela životinje, izgledaju izuzetno jasni.


Detekcija do 1800 metara

U zavisnosti od modela, Trail termalni nišani detektuju toplotne signale velikih dimenzija do 1800 metara.


Snimanje zvučnih zapis

Snimanje fotografija i video zapisa je besprekorno sa ugrađenim video rekorderom Traila. Slika i video sadržaji se skladište interno i lako se prenose na PC / laptop putem žičane veze ili Wi-Fi veze. Video rekorder se može podesiti na režim automatskog snimanja koji se aktivira samo u slučaju da pucač zaboravi da pritisne dugme REC u uzbuđenju trenutka, u ovom slučaju automatski se uključuje snimanje 2 sekunde pre opaljenja i memoriše se.


Otpornost na udarce

Kao element proizvodnje, Trail LRF i oprema su podvrgnuti rigoroznim ispitivanjima i dokazano da izdržavaju energiju povratnog udarca do 6000 džula. Otporan je i kod visokih kalibara.


Funkcija slike u slici

Slika u slici poboljšava preciznost tako što pruža uvećanu sliku područja centra končanice na vrhu ekrana. Sa samo 1/10 površine ekrana rezervisane za PiP, vidno polje ostaje praktično neometano za simultano gledanje PiP i FOV.


B-Pack napajanje

Trail koristi progresivno autonomno B-Pack napajanje koje se brzo odvaja od uređaja, punjiva baterija IPS5, 5 Ah baterija dizajnirana za korišćenje i do 8 sati rada pod idealnim uslovima. IPS10 akumulatori sa većim napajanjem, kao i 3xAA kućišta za baterije, takođe su dostupni i pružaju savršenog rešenja za napajanje bez mreže i pri korišćenju uređaja u ekstremnim uslovima.


Potpuno vodootporan

IPX7 zaštita od vodonepropusnosti osigurava savršenu funkcionalnost TRAIL-a u vlažnom vremenu, za vreme jake kiše, snega i čak i u vodi od 1 metar dubine do 30 minuta (IEC 60529).


Prilagođena mobilnim uređajima sa daljinskim upravljačem i Live Internet Streaming

Besplatan Stream Vision App, kompatibilan sa Android i iOS sistemima, omogućava korisnicima da povežu svoje pametne telefone i tablete na Trail nišan sa ugrađenom Wi-Fi mrežom. Kada se poveže, Stream Vision omogućava korisnicima da emituju video i slike u realnom vremenu na YouTube, prenose datoteke, ažuriraju važan firmware i daljinski kontrolišu optiku.


Širok raspon radnih temperatura

Sa AMOLED ekranom otpornim na mraz, Trail termalni snimci dizajnirani su da pruže besprekorne performanse u ekstremnom temperaturnom opsegu -25°C + 50°C.


3 (Nuliranje) profila upucavanja / 15 daljina

Uvođenje korekcije vetra i visine za različite udaljenosti i okruženja je standardna praksa. Memorija Traila omogućava da se profili za podešavanje sačuvaju tako da se mogu ponovo koristiti kada je to potrebno. Trail čuva do 3 profila upucavanja, sa po 5vrsta municije ili udaljenosti.

VIŠE FUNKCIJA


Varijabilno uvećanje

Trail LRF modeli uključuju varijabilno uvećanje, do 8x u zavisnosti od modela, i imaju i 2x step-up i glatko, stepenasto uvećanje za zaista optimalno, prilagođeno vidno polje.


Visoka frekvencija slike

Visoka frekvencija slike je važna prilikom snimanja na pokretne mete. Visoka brzina osvežavanja obezbeđuje fluidno kretanje u realnom vremenu, omogućavajući preciznije ocenjivanje brzine i položaj snimanja.


Display Off

Tokom kratkih perioda neaktivnosti i boljeg prikrivanja, Display Off isključuje ekran bez prekidanja drugih operativnih funkcija. Korišćenje Display Off (Isključeno prikazivanje) znači mnogo brže vreme ponovnog pokretanja kada vam je najpotrebnije.


Izbor končanica

Kompletna digitalno prikazana rešenja rešetki obezbeđuju brzo pronalaženje ciljeva i bogatu kontrastnu sliku. Izaberite iz niza uzoraka, boja i postavki osvetljenosti.


Jednostavno rukovanje

Trail je dizajniran na jednostavan način. Povratne informacije od korisnika rezultirale su do sada najprikladnijim interfejsom, zajedno sa lako čitljivom, alfa-numeričkom statusnom trakom na donjem delu ekrana. Unutrašnje stavke menija i opcije su takođe prikazane na kontrastnoj podlozi tako da možete držati oko na podešavanjima bez da izgubite iz vida vaš cilj.


Efikasna stabilizacija senzora temperature

Rashladni element, koji se nalazi na telu uređaja, efikasno sprečava stvaranje toplote iz senzora i drugih komponenti, a takođe značajno smanjuje temperaturu i osetljivost na buku, posebno između kalibracija.


Ugrađeni akcelerometar / žiroskop

Ugrađeni akcelerometar / žiroskop poboljšava preciznost preciznim identifikovanjem nadvišenja i uglova većih od 5 ° sa strelicom koja pokazuje pravac i stepen bočnog naginjanja. Štaviše, optički nišan se može podesiti na automatsko isključivanje kada se odmara u položaju bez snimanja. Rad jedinice može biti onemogućen kada je vertikalni ugao veći od 70° ili horizontalni ugao veći od 30°.

Foto galerija

Dostupni modeli