prodaja termalnih i nocnih uredjaja

Pulsar Srbija je specijalizovana trgovina koja se bavi prodajom termalnih i noćnih uređaja za osmatranje, lov, pretraživanje terena, boravka u prirodi i zaštitu imovine.

Generalni zastupnici smo firmi Pulsar, Yukon, Innogun i Rusan

Pulsar je jedna od najpoznatijih i najinovativnijih brendova na trzištu proizvodnje termalnih uređaja. Termalnih kamera, termalnih monokulara, termalnih dvogleda, optičkih nišana i termalnih nastavaka. Yukon je renomirani proizvođač digitalnih IC uređaja monokulara, noćnih i denvnih optičkih nišana, kao i dvogleda I spektiva.

Pulsar i Yukon

U ponudi imaju široki asortiman preteće opreme, kao što su akumlatori, punjači, montaže, pripreme, pojačivači.

Nekoliko novina iz ponude Pulsar Axion serija termalnih monokulara, Axion LRF prvi monokular sa integrisanim laserskim daljinomerom, Helion 2 je najprodavaniji i najpouzdaniji model među monokularima sa vrhunskim performansama, Pulsar Core serija je termalni monokular nastavak koji ima dualnu funkciju, Krypton je novi termalni nastavak-monokular izrađen po najmodernijom termalnom tehnologijom i najjačim performansama na tržištu, Pulsar Thermion je nova generacija termalnih optika koja je reformisala termalno tržište sa svojim osobinama izgledom i performansama, kao i TRAIL 2 serija koja je termalna optika sa integrisanom laserskim daljinomerom. Pored toga sastavni deo ponude je i Accolade LRF termalni dvogled sa integrisanim laserskim daljinomerom namenjen za duža osmatranja I pregled teških terena.

Pulsarova noćna IC tehnologija je isto vrhunska sa najjačim karakteristikama, izdvajamo iz ponude Digex digitalnu optiku vrhunskih performansi I modernog dizajna, kao i Forward seriju IC noćnih nastavaka koji pretvara dnevnu optiku pogodnu za sumračno osmatranje.

Rusan i Innogun

Su proizvođači najkvalitetnijih motaža i adaptera za optičke nišane, i imaju jako široku lepezu proizvoda.